miércoles, 9 de enero de 2013

ART FIGURATIU -JORDI SANTAMARIA-


Jordi Santamaria i Galceràn neix l’1 de febrer de 1959 a Mataró, Barcelona.
Des de la seva infantesa ja sentia la crida de l’art, influenciat per la gran afició del seu pare cap a la pintura i l’amistat amb l’artista Moisès Villèlia, varen marcar aquesta necessitat comunicativa a través de les arts plàstiques.
L’any 1985 rep estudis de dibuix i les seves tècniques amb el mestre Guerau Calàbia (1938-2011). Anteriorment s’havia expressat de forma autodidacta i a partir d’aquest any fa un pas endavant assolint una gran formació.
Exposa les seves dues primeres obres a l’any 1987 junt amb el grup del Taller d’en Guerau en una col·lectiva internacional a Argentona, Barcelona. Va ser guardonat amb el segon premi per l’obra I la partida continua, amb la tècnica de tinta sobre paper.
Uns anys més tard contacta amb l’artista mataroní Josep Novellas (1950-2009), formant part del col·lectiu privilegiat d’alumnes del seu taller. És llavors quan entén el seu desig comunicatiu a través de la pintura sota la influència i aprenentatge del seu mestre.
A partir del 2006 participa en diverses exposicions col·lectives. Tres anys més tard realitza la seva primera exposició individual Entre Copes.

Visita la web personal de l'artistas i gaudeiz la seva obra

Propera exposició "Déjà vu" a la Sala d'exposicions del Comú d'Encamp (Principat d'Andorra). Del 15 de Gener al 15 de Març, 2013// Next exhibition "Déjà vu" in the exhibition hall of Comú d'Encamp (Principality of Andorra ) January 15 to March 15, 2013.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Solo se admitirán comentarios de usuarios registrados con perfil real, email, IP verificable. Perfiles de identidad falsa o creados con fines no construtivos no serán tenidos en cuenta.

MANDALA NUDO CELTA